Nieuwe naam!

We hadden een mooie naam voor onze webshop bedacht vorig jaar…. dachten we. Alleen… de naam bleek lastig te onthouden voor onze klanten en ook de domeinnaam moesten we bijna altijd spellen. Tijd dus om webshop d’Oude post te voorzien van een nieuwe naam. Maar ja… Welke dan? Dat was de volgende, nog niet zo’n eenvoudige vraag. 

We zijn op zoek gegaan naar een overeenkomstige, maar wel kortere en pakkende naam. We willen graag blijven refereren aan het voormalige postkantoor van waaruit we gestart zijn met de webshop. Na enig gekraak van ons creatieve brein, veel loze kreten over en weer (en een aantal wijntjes verder) hebben we het gevonden. Een naam waar we beiden gelijk enthousiast over zijn:

Post9

Kort maar krachtig! Verwijzend naar het voormalige postkantoor en verwijzend naar het bijbehorende huisnummer. Hoppa, we zijn er uit, tijd om opnieuw de glazen te heffen en te proosten!

Is de oude webshop dan verdwenen? Nee, we hebben alleen onze webshopnaam gewijzigd en een betere domeinnaam gevonden: post9.nl Verder blijft alles ongewijzigd. Als je vorig jaar artikelen gekocht hebt bij d’Oude Post dan blijft je garantie gewoon van kracht.

De waardering van www.post9.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 56 reviews.