Over ons

Het oude postkantoor

Post9 is een webshop die zijn naam dankt aan het pand uit 1901 op huisnummer 9 waarin van oudsher ooit het postkantoor van Deest gevestigd was. Na vervlogen tijden doet dit pand reeds jaren dienst als woonhuis en zijn wij van hieruit gestart met een webshop. Bij het kiezen van een bedrijfsnaam vonden wij het leuk om te verwijzen naar het oude postkantoor; ofwel Post9.

Zoektocht

Het idee voor onze webshop is ontstaan vanuit onze zoektocht naar mooie, onderhoudsvriendelijke en betaalbare tuinstoelen. Tuinstoelen die niet alleen fantastisch zitten, maar die we ook altijd buiten kunnen laten staan, zonder dat we ze steeds opnieuw weer moeten schuren en oliĆ«n. Wij besteden onze vrije tijd namelijk liever aan het zitten op deze stoelen, dan aan het onderhoud ervan šŸ˜‰

Onze zoektocht leidde uiteindelijk naar de zogenoemde Adirondack stoelen, ook wel bekend als Bear Chair of Westport. En onze keuze viel op de polywood variant. Dit vanwege de vele voordelen die polywood biedt, maar met de looks van echt hout!

Of je nu in een oud huis woont of in een nieuwbouwhuis, een stads- of boerderijwoning, deze stoelen komen overal tot hun recht!

Ons enthousiasme over deze vondst is groot en wij gunnen iedereen het comfort en de pracht van deze lounge tuinstoelen voor een eerlijke en betaalbare prijs.

Ben je nu net zo gecharmeerd van deze prachtige, duurzame en onderhoudsvriendelijke tuinstoelen als wij? En zie je jezelf al helemaal zitten in de tuin, lekker in het zonnetje met een hapje en een drankje? Dan ben je voor deze polywood tuinstoelen bij ons aan het juiste adres!

Offline uitproberen

Onze producten zijn online te bestellen, maar wil je liever eerst even proefzitten? Dat kan natuurlijk. Wel graag even bellen voor het maken van een afspraak. Ook op zondag is een bezichtiging mogelijk en ben je van harte welkom!

Bibian en Reintjan

Hartelijke groet, Reintjan en Bibian

De waardering van www.post9.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 99 reviews.