Duurzaam

Polywood adirondack lounge stoelen zijn uitermate duurzaam. De stoelen gaan door de unieke eigenschappen van polywood niet alleen veel langer mee dan houten adirondacks, je hebt bovendien geen olie of verf nodig voor het onderhoud.

100% recycling
Onze polywood adirondack lounge stoelen zijn geproduceerd van 100% gerecycled materiaal. Het fabricageproces van gerecycled polywood geeft geen uitstoot van schadelijke gassen!

Polywood afval is volledig recyclebaar. Korrels ruwmateriaal kunnen opnieuw in het productieproces worden teruggebracht. Experimenten hebben aangetoond dat de mechanische eigenschappen van hergebruikte producten slechts weinig afwijken van die van nieuwe producten.

Verpakking
Ook de verpakking van onze producten is volledig recyclebaar. Onze producent draagt daarbij ook bij aan de kosten van het afvalscheiding- en recyclingsysteem ‘Groene Punt’.

RVS
Voor het bevestigen van de onderdelen van de polywood adirondack lounge stoelen zijn enkel RVS inslagmoeren en schroeven gebruikt. Zo wordt roestvorming en vroegtijdige slijtage voorkomen. De stoelen gaan daardoor veel langer mee.

De waardering van www.post9.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 99 reviews.