Ultiem zitcomfort

De Adirondack lounge stoel Belize is ontworpen op zitcomfort. Je kunt immers alleen loungen als je langdurig prettig kunt luieren in je stoel.

Landlord Adirondack Stone Grey side detail

Zitting

De zitting van de Adirondack stoel Belize is ergonomisch vormgegeven en zorgt voor een prettige ondersteuning onder bovenbeen en knieholte. Hierdoor kun je langdurig prettig zitten in de stoel.

De mooie gebogen zitting geeft de Adirondack stoel Belize bovendien een chic en sierlijk uiterlijk. Naast groot zitgemak is het daarmee ook een streling voor het oog.

Armleuningen

De Adirondack lounge stoel Belize heeft de voor Adirondack stoelen kenmerkende brede armleuningen. Niet alleen erg prettig om je armen op te laten rusten, bovendien is jouw hapje of drankje binnen handbereik. Proost!

Rugleuning

De rugleuning van de Adirondack stoel Belize is licht gebogen gevormd. Hierdoor sluit de rugleuning prettig aan als je relaxed in je stoel zit.

In het oorspronkelijke ontwerp van Thomas Lee in 1902 was de rugleuning van de Adirondack recht. Bij het doorontwikkelen van deze loungestoel is de gebogen rugleuning ontstaan. Niet alleen prettiger qua zitcomfort maar ook mooier.

De waardering van www.post9.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 99 reviews.