Polywood

Onze adirondack lounge stoelen Belize zijn gemaakt van polywood. Polywood is een een goed alternatief voor hout. Het heeft het natuurlijke, doorleefde uiterlijk van hout maar is een duurzame kunststof composiet. Daardoor kan het niet barsten of rotten zoals hout.

Voordelen polywood:

  • Sterk
  • Makkelijk te reinigen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Warme uitstraling

Onderhoud
Polywood is bijzonder onderhoudsvriendelijk. Schoonmaken doet u met behulp van groene zeep, veel water en een zachte doek of borstel. Door uw polywood adirondack stoelen af en toe met een zachte doek of borstel af te nemen behouden deze hun warme uitstraling.

Let op!
Gebruik geen hogedrukreiniger om uw polywood adirondack af te spoelen! De hoge druk tast het natuurlijke materiaal aan. Gebruik ook geen agressieve reinigings- en schuurmiddelen, daar deze voor niet verwijderbare vlekken kunnen zorgen of onherstelbare beschadigingen.

Altijd buiten
U kunt uw polywood adirondack rustig het hele jaar buiten laten staan zonder dat het weer of vuil invloed heeft op het oppervlak of de kleur. Dek uw polywood meubelen niet af, onder een beschermingshoes kan zich vocht ophopen waardoor er vervelende vlekken kunnen ontstaan.

De waardering van www.post9.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 99 reviews.